Olajrágás Tökmagolajjal - Száj méregtelenítés

Az olajrágás egy ősi tisztító és méregtelenítő módszer, amely Ázsiából származik. Ennek a 10-15 perces rituálénak a segítségével könnyedén és hatékonyan vagyunk képesek megszabadulni az éjszaka folyamán kiválasztódott és a szájüregben felhalmozódott jelentős mennyiségű méreganyagtól.

A reggeli olajrágás nélkül ezek a toxikus anyagok egyszerűen ismét bekerülnek a véráramba, ezzel pedig újra és újra mérgezik a szervezetet. Egyszerű öblítéssel vagy fogmosással nem lehet eltávolítani az így felgyülemlett mégező anyagokat, mivel nagy részük csak zsírban okldódik. Azonban a hidegen sajtolt 100%-os olajak segítségével remekül megszabadulhatunk tőlük, ezáltal pedig napról napra egyre egészségesebbé válhatunk.

Hogyan is végezzük az olajrágást?

Minden reggel felébredés után, de még a fogmosás előtt helyezzünk a szánkba 1 evőkanálnyi mennyiségű Hidegen Sajtolt Tökmagolajat. Ezt követően legalább 10 percen keresztül zubogtassuk, forgassuk, szűrjük át a fogaink között az olajat úgy, hogy a teljes nyálkahártya felületével érintkezzen. Semmiképpen se gargalizáljunk vagy nyeljük le az elegyet. Akkor végeztük helyesen a műveletet, ha időközben fehér színűre változott az olaj. Ez annak köszönhető, hogy magába szívott minden szájüregben található mérget. Ekkor köpjük ki az elegyet, majd legalább 3-4-szer jó alaposan öblítsük ki a szánkat langyos, vagy akár sós vízzel. A nyelvünket is tisztítsuk meg, majd következhet egy jó alapos fogmosás.

Ezt a műveletet minden egyes reggel érdemes elvégezni ahhoz, hogy folyamatosan kifejthesse pozitív hatásait, és megszabadíthassa szervezetünket a felhalmozódott toxinoktól.

Milyen poztiv hatásai vannak a Tökmagolaj „rágásának”?

Mivel a méregtelenítés kulcsfontosságú a szervezet egészségének megtartásához, ezért számtalan jótékony hatását tapasztalhatjuk az olajrágásnak. Egyaránt alkalmas az egészség megőrzésére, valamint különféle betegségek, problémák kezelésére is.

Különösen ajánlott a módszer mindnennapi alkalmazása a várandós vagy szoptatós kismamáknak, krónikus betegségben szenvedőknek, daganatos betegeknek, allergiásoknak és ízületi problémákkal küszködőknek.

A szájüregben is számtalan pozitív eredményt képes elérni az olajrágás, így többek között csökkenti az íny gyulladását és vérzését, megszünteti a kellemetlen szájszagot, csillapítja a  fog fájdalmát, sőt, a fogágygyulladás miatt kilazult fogakat újból megszilárdítja az ínyben, így akár elkerülhető a foghúzás is.

A szervezet egészére nézve még több jótékony hatásával számolhatunk, ha rendszeresen Tökmagolajat rágunk. Így általános immunerősítő és robotáló a testünk számára, mivel jelentősen csökkenti a szervezetben a káros, toxikus anyagok mennnyiségét.

Jó eséllyel mondhatunk búcsút az akár már régóta fennálló fejfájásnak, migrénnek is a Tökmagolaj segítségével.

Ugyanígy leszámolhatunk a különféle bőrpanaszokkal is, hiszen ezeket általában a ki nem ürülő méreganyagok okozzák, melyek a bőrön keresztül próbálnak távozni a szervezetünkből.

Szintén roppant hatékony lehet a Tökmagolajos méregtelenítés a krónikus ízületi problémák esetében, valamint a különféle szív-és keringési betegségek enyhítésében is.

A PMS, azaz a premenstruációs szindróma kellemetlen tünetetit is csökkenthetjük a mindennapos tökmagolajos öblögetéssel.

Cukorbetegek állapotán is javíthat a módszer, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni, hogy milyen eredményt érhetnek el vele.

Az emésztésre is rendkívül jótékony hatású az olajrágás, így akik valamilyen emésztőszervi problémával küzdenek, azok jelentős javulást észlelhetnek a módszer alkalmazásával.

Továbbá megszűnhet a fáradékonyság, és csillapodhatnak az alvási-és koncentrációs zavarok is a méreganyagok távozásának köszönhetően.

Tehát mindenképpen érdemes lehet a reggeli rutin részévé tenni a Tökmagolajjal történő méregtelenítési rituálét, hiszen alapvetően támogatja a szervezet egészének egészségét, valamint gyógyulást, enyhülést hozhat számos betegség és probléma esetén is.

Tökmagolaj Vásárlása »

Őrségi Tökmagolaj

Mannavita Tökmagolaj

Mannavita Tökmagolaj 250ml = 3.971 Ft
Tökmagolaj 3 x 250 ml = 9.971 Ft
Mannavita Mákolaj 250 ml = 2.971 Ft
Tovább az összes termékhez
Hidegen Sajtolt TökmagolajA Mannavita Tökmagolaj 100%-os, természetes, adalékanyagmentes

Tökmagolaj Kúrák

Gyerekeknek TökmagolajatGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

1 kiskanál / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek TökmagolajFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

1 evőkanál / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Tökmagolajat50 ÉV FELETT
50 év felett

1 evőkanál / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Tökmagolaj KÚRA

Tökmagolajos Receptek

100%-os Tökmagolaj
  • Tökmagolaj dressing
  • Parasztsaláta tökmagolajjal
  • Mozzarellás paradicsomsaláta tökmagolajjal
MÉG TÖBB TÖKMAGOLAJ RECEPT
Göcseji Tökmagolaj

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Tökmagolajjal.

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Tökmagolajjal.

Fokozza Szív-és érrendszere egészségét

Mi van a Tökmagolajban? - Összetevők:

Linolsav25%

Palmitin-sav14%

Olajsav29%

Omega-618%

Fitoszterolok2g / 100ml

E-vitaminok500 mg / 100ml

Tovább a Tökmagolaj összes hatóanyagához
21 + 1 szuperélelmiszer
46 + 1 SZUPERÉLELMISZER
ingyenes
E-KÖNYV
AZ ÖN NEVE »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-MAIL »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!